måndag 28 februari 2011

Det är fan märkligt att man kan gå ett helt liv utan att upptäcka att ett pannlyft är ett fetstort måste. "Ingen bryr sig, Sandra" - Klart att ni inte bryr er när det inte är eran ångest lixom.



[Ultravox - Dancing with tears in my eyes]

11 kommentarer:

  1. Vem säger att de inte bryr sig? :O Eller var det mer ett slags svar till eventuella tillrättavisare som kan tänkas dyka upp? Klart som fan det är intressant eller hur man ska säga (det låter på nåt sätt så fel att säga att ett pannlyft är intressant), det handlar ju om din kropp & din hälsa. Ditt liv. Däremot tycker jag inte alls att du verkar behöva göra någonting åt din panna. Den är finfin! Men om det är vad du verkligen vill göra & tror dig behöva, så får jag hoppas att du känner dig säker på din sak när du väl rullar in i operationssalen, att din kirurg är kompetent & att resultatet blir tillfredsställande. Plastikkirurgi behöver inte vara så hemskt som vissa får det att låta, det tänker jag fan inte sticka under stolen med. Vore idiotiskt att säga något annat då jag själv opererat mig. Men vissa gånger blir ju resultatet inte tillfredsställande & andra gånger kanske man ångrar sig kort därefter eller bara känner sig ännu fulare & hamnar i nåt jävla träsk av operation efter operation, klart den risken finns liksom. Hoppas du är medveten om det & att det inte blir så för dig. :)

    SvaraRadera
  2. Candy: Det är typ ett sånt där standardsvar jag har hört av vänner när man klagar på nåt man inte är nöjd med utseendemässigt. Jag menar, givetvis bryr sig väll inte normalt funtade människor hur deras vänner ser ut men hade det varit deras skavanker hade dom helt klart brytt sig.
    Det är nästan lite tragikomiskt över alla operationer jag måste göra för det går ju helt i baklås. För att se bra ut behöver jag ett jobb - och för att kunna jobba behöver jag se bra ut, så resultatet blir att jag sitter fast och typ rullar tummarna. Men om jag väl lyckas casha in stålar nån dag så kommer jag trots att jag är medveten om de psykiska och fysiska riskerna att vara helt säker och fri från tvivel.

    SvaraRadera
  3. Hur tänker du kring det där med att du måste se bra ut för att kunna jobba? Är det din personliga åsikt & upplever du att det blir för jobbigt, för blottande annars, eller tror du att du inte kommer att få något jobb p.g.a. ditt utseende & det du upplever som fult? Det finns ju jobb där man inte behöver visa sitt utseende, tänker jag. Typ sälja trosor eller telefonsexa. Det kanske inte är nåt för dig, men det är spontana grejer jag tänker på när man inte fixar allt det sociala. Ska själv börja sälja trosor, eventuellt telefonsexknega senare.

    SvaraRadera
  4. Mest tänker jag att det skulle vara omöjligt att exponera alla bad face-days som ja...är varenda dag =P Men du, när du kommer in på det där med trossäljandet och vet hur det funkar och vart torskarna finns, hojta till! Jag vill oooxå dra hem lite slantar.

    SvaraRadera
  5. Pannlyftet förändrade mitt liv!

    SvaraRadera
  6. I wish. Försökte bara vara lite peppig. Sorry.

    SvaraRadera
  7. Vad tusan är ett pannlyft?

    #Rickard

    SvaraRadera
  8. Calle: Haha, jag älskar den där "FÖRÄNDRADE MITT LIV"-grejen som kvällstidningar och diverse är helt överkåta på. Nästa gång är det min tur att få vara på förstasidan!

    Rickard: Det är nåt som tajtar till och lyfter upp ögonen...typ =P

    SvaraRadera
  9. Inte om jag hinner först:
    "Jag började käka gräs & fick håret tillbaka!"

    SvaraRadera
  10. Då får väll jag komma lite senare då och upptäcka att ett överdrivet intag av haschkakor med spenatbladstopping fick mina boobs att växa flera storlekar större.

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]