söndag 3 augusti 2014

Gud skapade kvinnan när han var på gott humör, dom vackraste växte upp i Falsterbo, Skanör, sen handlar det om norrut in i vikingarnas land, och ligger nu och solar på varenda sommarstrand.



Sandstrand är för ordinära mähän. Riktigt folk & fä gömmer sig i skiougen & lapar sol bland kottar, småsten, barr, mygg & småknått. 



The perks of planning a trip to Turkey: Man har en hel månad på sig att oroa sig nonstop över att allt kommer gå åt ett stekhett helvete. Man behöver smuggla över en veckas förbrukning av bensodiazepiner & målar upp kallsvettiga midnightexpresscenarion om hur man blir haffad medan ens åldrande päron står där i sina fula khakishorts & blommigt bjärta skjortor & undrar vad tusan som försiggår. Man måste förnya sitt pass framför en alldeles för snygg snut som granskar ens feja på en fetskärm & nödgas ta om fotot tre gånger för att man är en mästare på att blunda. BDDMYZ! 



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

  1. Första bilden känns som hämtad från en film, men jag misstänker/hoppas att det är din. Så med stor risk att bli tjatig... ruskigt bra!
    Också en text till detta som ett åldrande päron lyckas hänga med i. :-)

    SvaraRadera
  2. Tony: Jorå, nog är den la min så tack i massor <3

    SvaraRadera
  3. Roger Corman presenterar; I was a Bikini Teenage Werewolf! :)

    /Anders

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Åh, haha! Inte för att jag har så stor koll på Cormans verk men jag gissar på att jag hade kunnat slänga ihop en hygglig b-produktion med lite lokala alkisar och tiggare som jobbar för en billig peng och så jag dårå som huvudroll. Filmas förstås med extremt skakiga händer för den rätta kalkonkänslan.

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]