söndag 17 augusti 2014

Lyckopiller [i've always been crazy but it's kept me from going insane]



Återvända till det lilla skogsbälte som man byggde hela sin barndom runt & minnas vartenda gömställe & näste. [ Att sju andra foton blev ett blurrigt fail på grund av att avståndsmätaren inte höll med mig kan vi ju bortse ifrån]


Genialisk. Tidlös. Min allra första outlawkärlek. Like the sweetest couple evaahh. Här har man alltså satt ihop två låtar i en så att det blir lite av en charming battle of the sexes. Spelar den på repeat som en lätt manisk dåre med ett dumt naawflin i fäjjan, men nej, det här är inte begynnelsen på en vuxendom av logdans i Täfteå och kramgoa Lasse Stefanz-hits. Det här är fortfarande ballt. Utropstecken. 







Gräva bland mammas gamla plagg från åttiotalet & hitta skapelser som är så stygga att dom nästan blir superheta.  



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

5 kommentarer:

  1. Dito, dearest, dito! :)

    /C

    SvaraRadera
  2. Snygg bild med skön känsla överst.
    I veckan kom jag över ett par Okej-tidningar från 1987 som jag visserligen aldrig skulle köpt på den tiden som 30 åring, haha hur skulle det sett ut. Men nu gick det lättare, då i rent vetenskapligt syfte, var inte 1987 åttiotalets prime time.
    Ser i etiketterna att du skriver Yashica Electro 35, ser ut som vi har likadana kamerahyllor fast du använder din medan min bara är hyllvärmare.
    Bra inlägg!

    SvaraRadera
  3. shit. vilken jättekommentar. Tack! Speciellt när det kommer en som har ett vokabulär bortom ord (awareoftheirony). förlåt för seghet. är sämst på att gå in på bloggen numera.

    SvaraRadera
  4. C: Dito, oh ett så härligt ord. Ungefär lika najs på tungan som tossing and turning.

    Tony: Tack snälla :) Är ju helfestligt att göra en djupdykning i åttiotalet, nu i nollnolltalet är det helt okej att läsa gamla Okej-tidningar. Tänker typ att dem måste vara späckade av pudelrock och måhända någon poster på Lili och Susie. Hade förra sommaren en hel hög av Kamratposten från åttiotalet att gå igenom just for fun. Jepp, en Yashica :) Antar att du säkert har/eller har använt en Minolta Dynax i dina dar också. Det måste nog vara en av de tristaste analoga kameror evahh.

    Mira: "ett vokabulär bortom ord", haha! Tack gånger tusen ;D

    SvaraRadera
  5. Ingen Dynax i min hand inte ens på hyllan, har haft svårt för Minolta, tråkiga är ordet.

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]