måndag 11 augusti 2014

Alla vägar leder till ett tröstmål på Frasses.



Förhandskonstruktion:

Writspoläger på Holmön.
 Fräkniga pågar med guldstänkt kalufs som curlar sig under baskern & en fäbless för skottrutigt, elitistiska storstadskisar med semibackslick & imagebågar som citerar Marcel Proust i tid & otid & förvarar sina John Silver i sirliga cigarettetuier, små, tunna & oerhört bräckliga porslinstöser med rapunzellångt cendrésvall som gömmer sig bakom oversizade stickade tröjor & har kommit hit för att finpolera bilderna av sig själva som jättedjupa, sensitiva & mörordiga & så en oförskämt samlad gruppledare med ett sånt där inre jävla fullvuxenlugn som ler med hela ansiktet när hon förklarar för oss att första dagen ska vi förstås få chans att utforska varandra & tja, bara ha det allmänt härligt tillsammans! Ja, vi kanske kan ta och börja med en presentation & berätta lite grann om oss själva, eller vad säger ni?

Jag: I came out tonight to have a good time and i'm honestly feeling so attacked right now.

Slutsats: 


Att muttra är det nya twerka. Gör sig alldeles utmärkt när man släpar sina xtrakilon till Umeås glassigaste beach, ser sig omkring & upptäcker att man verkligen är i perfekt form för Big Mistake 2014: Väskjävel. Backjävel. Ungjävel. Soljävel. Hurtfriskjävel. Vollybolljävel. Stekarjävel. Jävla onödiga…människojävlar. 

Nu kommer dom igen, dom där...



8 kommentarer:

  1. Jag kan inte sluta läsa och förundras. Du får aldrig sluta skriva. Skriv en bok! Du kan skriva om vad som helst för du lyckas få även de vardagligaste att framstå intressant.

    SvaraRadera
  2. ... så en ciggjävel fimpad i sanden som rundar av hela jävligheten så fint.
    Fast jag skulle nog hellre suttit i sanden än på "din" kurs.

    SvaraRadera
  3. Detta är briljant. Å som ovanstående kommentator skrev: skriv en bok & jag är den första att stå i kön för att köpa den å få den signerad. *fangirl.*

    SvaraRadera
  4. Det låter ju onekligen som världens sämsta plats att vara på: Ett litet Söder i miniatyr med omoderna men ack så übermoderna människor som blir karikatyrer av sej själva OCH sol OCH sandstrand OCH ungjävlar! Jag byter inte plats med dej utan ställer mej sist i frivillighetskön. Presentation i estetpedagogiska sammanhang är svårt skit. Jag menar, förväntas man bryta ut i fridans och bilda formationer som "änder under jaktsäsong" eller ska man bara nöja sej med att vara sjukt uppriktig och skrika med smurfröst: "I am currently UNSUPERVISED. I know, it freaks me out too, but the possibilities are endless!..... Rallelujah!"

    Styrka till Zelda..!

    SvaraRadera
  5. Fult och Michaela: Blir alldeles löjligt superglad för era ord så tack fina konstnärsjälar och nu blir det här väll nån slags smålöjlig klubb för inbördes beundran men right back at ya, skriv en bok själva och jag står utanför era sovrumsfönster och flåser efter en autograf....och tja, allt som ni slänger i soporna. STALKERLÖVE.

    SvaraRadera
  6. Tony: "En ciggjävel som rundar av hela jävligheten" - The story of my life :D

    Hen heter A: Så jäkla überclever kommentar, haha, you´re killing me med ditt snygga sätt att använda språket. Och jag ställer mig själv också sist i frivillighetskön, fick rysningar bara av att se deras annons och jakten på folk som vill få sina författardrömmar att slå in, kombinerat med massa lek & skoj, för bara några sketna tusenlappar. Stranden var jag dock tvungen att uppleva själv ;(
    ( Vart tusan kommer citatet ifrån förresten? Var tvungen att googla med google vägrade helt enkelt att ge mig en källa. Pffh.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha..! Jag vet fan inte.. Vissa citat etsar sej fast som fastbränt socker i gjutjärnspanna. Jag försökte också googla och hittade inte heller. Med största sannorlikhet en smart jävel: Det krävs list att hitta på såna smartheter samtidigt som man inte har alla indianer i kanoten, alla koppar i skåpen, chipsen i påsen, allt skum i julmusten, alla hästar i hagen osv osv.. Det måste vara klimax: Att överlista sej själv..! Yey för det!

      PS Ääääälskar Whiskey lullaby btw.....

      Radera
  7. Folk som inte riktigt har alla katter hemma ska man dock se upp för!

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]