fredag 12 september 2014

Cold turkey i Marmaris





[Följande rader har inget med fotot att göra] Just a friendly advice: Använda inte ett linne med trycket ” I'm dead, wanna hook up?” när du är risig som fan och det sista du vill är att alla som går förbi stannar upp & stirrar. 






Fullt ös medvetslös. Matar kringstrykande katter med torrfoder.





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

9 kommentarer:

  1. OK, var är analysen av charterfenomenet!? *dör nyfikenhetsdöden*

    /C

    SvaraRadera
  2. Haha, den är under uppbyggnad & beräknas bli klar 2017-04-10. Möjligtvis en aning tidigare.

    SvaraRadera
  3. ... å nu en klassiker som Pentax Spotmatic! Du är ju värre än jag :-)
    Ser att du hade med dig bildögat också, snyggt!

    SvaraRadera
  4. Äckligt fräna bilder. Slussas tillbaka till 90-talet av det brusiga ljusgul-blåa ljuset å ba njuter. *erfaren 90-talist*

    SvaraRadera
  5. Jaha! Du har varit på en RIKTIG charter! Jag trodde du var på en låtsascharter: typ stretchat benen på sötvattensstrand i en ort fem minuter med buss..! Haha! Jajajaja!! Eller ska jag vända på det och skriva ajajajaj?! Jag får panik av värme och ber oftast solen att hålla käft och så är jag glad när det är mulet! Varför bara skilja sej från resten av befolkningen till 80 procent när man kan vara en kuf till 100 procent liksom...??

    Men du har klappat katter och sånt är ju najs! När jag var i Thailand så fanns det rätt mycket förklätt tiggeri. Människor som satt på gatorna med skyltar i stil med: "5 spänn för att klappa min hundvalp - jag behöver pengar - jag håller på att dö - och min mormor också! PS Hennes granne med!! PS2 min hund är hungrig." Jag gick och köpte hundmat till hundarna och behöll 5 spänn till nästa "klappvänliga" valp och köpte hundmat till den också.. osv.. Det var lite mödosamt att gå 100 meter eftersom det tog mej en hel jävla kväll..

    SvaraRadera
  6. Åh är du tillbaka? Vill höra mer! Och så fina bilder du tar, som alltid. Mvh din fanclub!

    SvaraRadera
  7. Tony: Yäpp, det bidde ett nytt tillskott på kamerahyllan ;) Börjar redan bli rolös och funderar på nytt objektiv eller annan Pentax-modell, haha!

    Oroshjärta: Tack snälla <3

    Miche: Åh tack vad himla glad jag blir ^^ The 90s RUULLEEZ. Vill ha tillbaka mina söndernoppade ögonbryn, baggybyxor och den obligatoriska besattheten av Nirvana igen. Eller tja, alla årtionden förutom detta är väll the golden age.

    SvaraRadera
  8. Hen heter A: Haha, i wish! Hade iallafall varit betydligt närmare hem till mina missar och min egen säng. Styvfar och lilla mor var dock vänliga att ge mig ett egen lägenhet eftersom jag fick psykbryt av tanken på inte få något privatliv...att ja, ha ångest ifred.
    Det förklädda tiggeriet i Thailand var dock det weirdaste jag hört, en vet inte om man ska skratta eller gråta. Gick omkring med massa torrfoder till de hemlösa hundarna också. Dom var dock inte överdrivet hungriga. Antagligen för att dom inte alls var hemlösa. Har någon misstanke om att "fina" turistorter skjuter ihjäl de husselösa vovvarna för att de inte ska springa omkring och vara smutsiga och jobbiga på deras deluxestränder.

    Fult: Åh men tack rara, försöker att plita ner de traumatiska upplevelserna. Är väll dock så paradoxal det bara går, spenderar resan med att längta hem och när jag kommer hem så skaffar jag mig direkt ett årskort på spa för att få tillgång till bubbelpoolar och solrum när jag så önskar. Ehehe.

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]