torsdag 18 september 2014

Blå soldat














Soldier Blue, 1970. En av de bästa.


[Buffy Saint Marie - Soldier blue] 

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

  1. Tack! Kul med nån som håller med. Annars är det ofta hänt att man blir kallad fördomsfull när man skriver kritik mot F!, eller inte vill använda deras språkbruk. Vad gäller vikingarock så får jag inte några elaka kommentarer från mina kamrater. Alla vet vad jag lyssnar på, vissa av dem lyssnar också på det litegrann. Jag tror det beror på vilken krets man umgås i. Jag tillhör vänster-om-vänstern typ men i en icke-pk miljö, där man kan skämta och där det är känt att alla har sina "egenheter" och det är okej liksom :) vore jag medlem i F! så hade det nog inte varit tillåtet. Det är min bild av dem.

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Låter soft att kunna umgås i en icke-pk miljö där man kan ha sina egenheter och att det är helt allright. Jag är väll någon slags lonewolfrödstrumpa, haha. Umgås inte i några kretsar här för så som jag har uppfattat det av vänster/F!-umeå, och måhända andra städer också, så är det man direkt måste placera sig själv i ett stenhårt fack: klä sig likadant, tänka likadant, lyssna på samma musik och gud nåde den som inte ser allt i svart och vitt och följer mallen! Finner också att F!, och även den vänster jag stött på, kan vara extremt fördomsfulla och intoleranta, trots att dem ska stå för motsatsen.

    SvaraRadera
  3. Haha! Älskart...! Ser fram emot en fortsättning a'la Glamour-style..! Jag vill följa fåfänga indianer i deras trassliga kärleksförhållanden där de gnabbas om vem som snöt sej i vems lädertrosor osv! Typ en bilderbok för vuxna (vuxna...? Ja, det är ju bara en siffra egentligen..)

    SvaraRadera
  4. Hen heter A: "där de gnabbas om vem som snöt sej i vems lädertrosor osv", haha bröt ut i ett litet tokflabb där!

    SvaraRadera
  5. Men vilket coolt inlägg! Blir sugen på att se!

    SvaraRadera
  6. Isabelle: Go for it, det är en la underbar gammal klassiker ^^

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]