lördag 31 januari 2015

From The Creation Coffin



Rövhatt; Twitchy. Moody. Edgy. Semidipsomaniac. Jag är casinocoolern  som får dig att backa ut med tomhänt ängst, jag är inflytandet som lämnar permanenta skador på polityren  & det finns ingen försäkring som täcker läckorna jag lämnar efter mig, jag är den oklippta, ocensurerade versionen som ger publiken på första parkett precis vad dem vill ha.  Förutom dig, ja, just du som slinker in i dunklet & vacklar ut ur salongen innan ens eftertexten börjat rulla. Jag är en faustisk fuckin´ fangblenny som vänder fenan efter vågorna  & livsstajlar min apparition efter vilka fingerfärger jag intuitivt känner att du vill playdäjta & leka med, jag har en coat of many colors that my momma made for me & har alltid ömsat fauxskinn beroende  på moodmiljö & huruvida terrängen är råbarkad, krokig, fjällhög,  tjusande trolsk eller utopitärd. Jag finns bara i andras ögon & och om någon nonchigt bara ser förbi det jag finfilat på & slitit med att kreera till något magnifikt & minnesvärt, vad finns kvar annat än mull & mår? Om jag sliter upp rocken & blottar det enda jag har av värde & någon gäckande kluckar att det ”tamefan är det sorgligaste & klenaste jag sett”, vad finns kvar att hålla kärt?
Ett FREAKING FUGLY CREEP IS THE NEW BLACK-gigantiskt hål någonstans i rymden? 



Ordgasm av Bukowski. Maria Juana Bäjb har gett mig en ny hobby som jag inte ens visste existerade – Canvaskuligt DIY (utropstecken), så med bossen, äppelsåsen som min egen Miyagi tar hon mig under sina flinka, sofistikerat svärtade vingar & visar mig hantverktekniker till väggsuccéer . Är själv bara en citatförälskad  l00ser med otålighet, canvas på xtrapis & en skrivutare som whinar om jag behöver mer bläck men hjärtar ändå mitt barlejonverk & de failade barflugetavlorna som Maria räddade. På något skillsigt sätt som mitt gröthövve inte fethajar.



 "Don´t worry. Nobody´s ever loved me yet."




Art i alla dessa former av mångkonstnären Mary [och jupp, dessa preciooousiteter är mina & bara mina så back off! Ediekärlek utan utgångsdatum, skrividéer i bjuutiful vintageperfektion & det här kunde varit jag-bölbart, softspråkigt & rakt in & in igen-gripande ordmåleri med en supersweet, personlig signatur ]  Nu hoppas vi bara på, & håller våra sätt-igång-och-skriv-för-fan eller bokstavligen kreativitetskrampande eller köplustkvicka tummar att hon slår upp fönstret till Etsycrib snart, likaså hennes sammanboende Saari,  & fyller upp genrehyllorna med inkomstdrivande glory n´pride-märkvrdigheter.
punkt punkt punkt punkt eller tar emot några önskemål via blöggen törhända?.
Och kanske att vårt eget storslagna Vingslag som gör guld av skrot scrollar fram en egen slak etzysnåpp, börjar penetrera säljkulturen & dra opp massa cash på sin hantverkstalang hon med? Cuz you´re worth it, grrrrls!
[ Där vidare är det av min lite okolliga åsikt att sommarfågeln Saga & husbusmusen Viola med sina penseldrag inte bara bör böka med utställningar utan vidga sina webfönster ännu mer & ge onlinepenningsaligheten & sellextasen en chans med en ohmyprizetag. Så. Det. Så.]
 




Charlie Kaufman: To begin... To begin... How to start? I'm hungry. I should get coffee.
 Coffee would help me think. Maybe I should write something first, then reward myself with coffee.
 Coffee and a muffin. Okay, so I need to establish the themes.
 Maybe a banana-nut. That's a good muffin.



Uppesittarkväll med Mary, Krissan & handskrivna skönheter.




Och den befjädrade Fenix fick inget powerlyft igen, annat än för att förnedras i realityshowen ”Mitt märkliga missbruk” där han tårögt avslöjar att han fått smak för aska. 


Ett nackskott; Pundade alltså ut runt sjuhundra för en dermal anchor under ögat under en konsekvensbefriad imopundarperiod före jul & efter att för jämnan stridit mot envisa infektioner med hotta saltvattenbad så fick jag idag betala tvåhundra xtra. För ett knivsnitt. För ett ärr med en inbakad infektion som kan sätta mig på en zuperzkön  antibiotikapotta. Hej, jag nickar mig själv som Zelda & är ett livsbejakande, periodfängslande soffhängfenomen, kan någon vara så rar & plugga ut kontakten?
Två nackskott: Pundade alltså ut över sjutusen för kosmetiska ögonpigmenteringar & blir så-synd-om-dig-slappad för att jag har så klent immunsystem att min kropp stöter bort allt som kan ge mig lite jävla färg eller awesomeness.

Highlightar i alla fall att det svårläkta misstaget fittade fint till årets första bingoavstamp  i den åttiotalsstyggaste stickade tanttröjan jag kunde finna på Myrorna & matchande runda, sunkbruna arvglasögon från en farfar med stil, & att mamma skrek in en värstingsumma på en femhundrasedel så nu lever jag det goda livet med tröstfri, sockerfri vit & chockdyr choklad,  Ipren & pillerkartor, och det bästa av världar som förhoppningsvis tar kål på mig. 



Singularsvirande. Synonym: La belle indifférence. The down side: Planecrash. När man inte längre kan känna lust, hopp eller någon form av liv i ådrorna utan de gånger det svider i näsan & halsen.
 Fejk it till you make it! 


Ps. Någon snuskigt välbärgad miljardärtyp som kikar in här för att få en inblick i trashklassen från norr & känner för att plötsligt gå lite bananas  & kasta lite femtontusenstålarssmulor,  eller tja,  tio skyddslappar gör också gött, jag är inte oblidkelig] på mitt konto & skyddsängla loss [fokusera & tänk en bränd, blöt & skämsköttig Hasselhoff  i slowmo här] mig från kronofogdensnaran, vräkning & dödspussen? Tack på förhand , älskling. Accepterar snailmail & snabba dostryck till min swedbank: 8420-2,974 846 354-5

Eder tillgivne Svår.





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

15 kommentarer:

  1. Detta inlägg berörde mig så mycket. Alla fina ord om moi, all vemod, ja allt. Så du får ett jättetack och massa löööv. Snart blire art by mary on etsy

    SvaraRadera
  2. Åh men ett jättetack och lööve tillbaks raring! <3 Och yay, hojta till när du slagit upp porten till Art By Mary ^^

    SvaraRadera
  3. Duktig du är på att uttrycka dig. Genom både bilder med citat och via din egen komponerade poesi.
    Vill ge dig en kram med. Inte nån pityhug. Men en lång kram, bara.

    SvaraRadera
  4. Zelda är inte bara en genialisk ordninja, hon är dessutom too good to be true och the bezt of bezties som alla dagar förgyller mitt liv <3

    SvaraRadera
  5. Håller med Mary, det är en lustfylld upplevelse att snirkla runt här i dina domänsniderier, Zelda. Du har väldigt mycket att ge, och det känns som det kommer inifrån. Hoppas verkligen att du också får tillbaka!

    SvaraRadera
  6. Jhna Netzell: Vilka monumentalt superglädjande och fina rader. Det är stort och rörande som faen, så tack Du Store (och för att kramen inte var av pity)

    SvaraRadera
  7. Mary: Åh vilken alldeles rörd-till-tårar-jäkla-lövebombsmäll! Känner ett sånt där skamset sjunka ner på knä och bara "oh, i'm not worthy i'm not worthy" men blir ändå så löjligt lycklig över ditt craazy störtsköna beröm och för att jag har fått ett Det Finaste i mitt liv , en beztie best of all possible worlds ( and words). Frankly my dear, you make me so damn happy <3

    Kalebass: Oh my, jag måste se upp för att inte bli en bortskämd brat av alla jätterörande ord som bubblar upp här i kommentarsfältet! Tack underbara du, som jag inte direkt känner, men som jag förstår har ett enormt brett hjärta and a sooo wonderful mind.

    SvaraRadera
  8. Förlåt om jag tränger mig på (ursäktar med gör det ändå). Men fina Zelda, hur kan jag få tag på dig? Vill du mejla mig. Haha lol känner mig som en ungjävel som skriver till kp och är "en tuff brud på 13 vårar söker vänner" Meeeeeen... Jag känner att jag får förlite Zelda (Men herregud den vill bara skriva Xelda). Nåja. Blir alltid glad när du skriver nya inlägg. Du är lika underbar som vanligt. (Obs var inte rädd för att jag typ skulle få för mig att typ vilja träffa dig eller något annat konstigt. Jag är socialt störd. Goo interetzzzzzz!!!)

    SvaraRadera
  9. Maah etsy-hangout
    https://www.etsy.com/se-en/shop/artmadebyMary?ref=hdr_shop_menu

    SvaraRadera
  10. Så mycket jag älskar här tatuering ord som ingen har älskat mig än (samma här) Leo alltet<3

    SvaraRadera
  11. Fult: Mihihi, fnizzar. Det här var nog det sweetigaste jag läst och ler löjligt <3 Vet inte om du läser det här men min mail är zeldawashere@gmail.com, hittar inte din adress någonstans. Så släng iväg ett hej eller något :)

    Pöss

    Oroshjärta: Tog ett par gånger innan jag fick ihop dina ord till....något, men nu löser och läser jag ut det rätt, så haha, tack! :)

    SvaraRadera
  12. MEH! Jag är hysteriskt besviken över att jag tillfälligt (hoppas) lider av hjärndödhet och inte kan ta in mer än hälften av vad du har skrivit. Men det jag KAN ta in och förstår så förvrider du kultur- och ordnördens huvud inom mig. Ge mig lite av briljansen, liksom..! Vill du byta lite ord i ordbanken med mig?

    MVH // Idioten

    SvaraRadera
  13. Normala människor skrämmer mig med.

    SvaraRadera
  14. Hen heter A: Mähä, är väll kanske lite småkryptisk och pärsooonal i vissa delar i första stycket, sen vet jag icke, annat än att jag ansåg att du borde öppna en shop på Etsy :) Men du har ju dock en freakin´ excellent egen ordbank till guldgömma som jag inte hade haft något emot att råna.

    MVH/ Butch Cassidy


    Hanna: ;)

    SvaraRadera
  15. Håller helt med "hen heter A" här. Du är så genom-briljant & kreativ att hälften vore nog! Hoppas allt är bra med dig vackra Zelda & att du haft en fabulös jul& nyår å *carpar that frkn diem* nu när det börjar luta mot vårtider. Må gott! ♥

    SvaraRadera

[ Bloggspått-tips för er som upplever att internätet slukar era ord:
Kopiera kommentaren ifall ni möts av ett blank space efter att ni pressat
på "förhandsgranska", "kommentera som" eller dylikt, och klistra in igen. Såpp!]